Deseo Indoor
H αναγέννηση των αισθήσεων ξεκινά από μέσα μας

Στο Deseo, η αναγέννηση των αισθήσεων ξεκινά με την πρώτη ματιά. Ένας χώρος ξεκούραστος, που ηρεμεί και χαλαρώνει χάρη στην μοναδικής τεχνοτροπίας διακόσμηση, την εξαιρετικής αισθητικής τοιχογραφία της, τις διάσπαρτες nude αποχρώσεις και την κομψότητα σε κάθε του λεπτομέρεια. Η τεχνοτροπία του καθιστικού αποπνέει οικογενειακή αίσθηση, που σε προσκαλεί να ενταχθείς αρμονικά, χωρίς να απαρνηθείς την ταυτότητά σου.

Η εργονομική διαρρύθμιση των τραπεζιών συντελεί στο να δημιουργείται ένα ενιαίο σύνολο με ανεξάρτητες ενότητες, ώστε να γίνεται εξίσου δυνατό να παραμείνεις απομονωμένος – αν είναι αυτό που επιζητάς – ή με φόντο μια από τις πιο πλουραλιστικές και ξεχωριστές αθηναϊκές μπάρες να επικοινωνήσεις με την κοινότητα ανθρώπων, που μοιράζονται μαζί σου την εμπειρία της επίσκεψης στο Deseo. Μιας εμπειρίας που ξαναγεννά συναισθήματα, δίνει χώρο στα δικαιώματα του καθενός και δίνει άλλο επίπεδο σε κάθε έξοδο για καφέ, φαγητό, ποτό ή όλα αυτά μαζί.

(Σύντομα με ανανεωμένο Κατάλογο Προϊόντων & Φωτογραφίες από τον ανακαινισμένο Χώρο μας)

Deseo Cafe Bar-Η Μπάρα του Deseo Cafe

Deseo Outdoor
Ανακαλύψτε ξανά την αθηναϊκή γειτονιά, που αγαπήσατε

Στον εξωτερικό χώρο του Deseo μαζί με τον ορίζοντα ανοίγονται και οι επιλογές μας. Τα τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο της Συρρακουσών αναβιώνουν με τον πιο αυθεντικό τρόπο την αίσθηση του παριζιάνικου bistro και μας προσκαλούν να απολαύσουμε από νωρίς το πρωί καφέ, brunch, lunch ή να κάνουμε ένα αναζωογονητικό business break μακριά από κίνηση και πολυσύχναστα μέρη, ενώ με το σούρουπο ο χαρακτηριστικός φωτισμός γίνεται ιδανική συντροφιά για βραδινό ποτό, δροσερή μπύρα ή cocktails με το αγαπημένο μας πρόσωπο.

Aν πάλι αναζητάμε μια όαση οξυγόνου και νοσταλγικές αθηναϊκές στιγμές, το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να διασχίσουμε το δρόμο. Απέναντι μας περιμένει η καταπράσινη πλατεία Φειδά, με χώρο για να παίξουν τα παιδιά μας με άνεση και ασφάλεια, βγαλμένη από τις εποχές όταν η πόλη μας ήταν το πιο όμορφο και χαμογελαστό μέρος για να ζεις και να μεγαλώνεις την οικογένειά σου ή να διασκεδάζεις με την παρέα σου. Άλλη μια διάσταση της εμπειρίας Deseo, όπου ο ρομαντισμός της πόλης του φωτός μπορεί να βαδίσει πλάι πλάι με τον αυθορμητισμό και την αθωότητα της αττικής γειτονιάς.

Deseo Neverland
Γιατί είναι ωραίο να χάνεσαι πότε πότε στο «ποτέ»

Υπάρχουν στιγμές που αξίζει να «χαθείς», είτε μόνος είτε με τους φίλους σου. Να χαθείς από την πίεση της εξεταστικής, γεμίζοντας τις μπαταρίες σου με επιτραπέζια παιχνίδια και άφθονο γέλιο με τους κολλητούς σου. Να χαθείς από το καθημερινό άγχος, την ρουτίνα και την πίεση των καταστάσεων, χαζεύοντας την αγαπημένη σου ομάδα ή διαβάζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο. Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήσαμε την ιδανική χώρα του πουθενά, το Deseo Neverland σε ένα ανεξάρτητο – παράπλευρο χώρο με το Deseo, στον οποίο μπορείς να χαθείς ευχάριστα, χωρίς να πάει καμία σου στιγμή χαμένη.

Deseo Cafe Φωτογραφίες – Gallery